Serviciile Gottlob

Crește-ți afacerea cu ajutorul serviciilor noastre de contabilitate financiară. Te ajutăm să ții pasul cu toate procesele economice în firma ta, astfel încât să obții performanță și să crești cifra de afaceri de la lună la lună. Vei beneficia de toate instrumentele de bază: de la întocmirea situațiilor financiare, inclusiv bilanțul, situația veniturilor, situația fluxurilor de numerar, până la rapoarte, folosirea de software personalizat activității firmei tale și consultanță periodică…

Reconstruim împreună prin profesionalism realitatea unei operațiuni economice! Expertiza contabilă este o formă de cercetare ce are în vedere lămurirea modului în care sunt reflectate în documente şi în evidenţa contabilă anumite situaţii de natură financiar-contabilă.

Dispunem de personal specializat membru al Corpului Expertilor Contabili si
Contabililor Autorizatidin Romania( CECCAR)…

Orice firmă are nevoie de optimizare fiscală! Te putem ajuta și în acest demers pentru a analiza și a găsi soluții în vederea optimizării sarcinii fiscale astfel încât tu să nu porți pe umerii tăi sarcini fiscale suplimentare.

Îți oferim asistență în probleme ce tin de impozitul pe profit, impozitul pe venit, impozite și taxe locale, T.V.A, salarizare, impozit nerezidenți, aspecte privind procedura fiscală, implicații fiscale despre diverse politici contabile și multe altele…

Îți dorești să pornești o afacere și nu ești sigur că deții toate documentele și informațiile necesare acestui demers?

Noi cei de la echipa Gottlob avem o experiență de peste 27 ani în domeniul contabilității și te putem ajuta printr-o evaluare punctuală a tot ce presupune documentele contabile pe care le ai deja. Vei obține o image clară asupra situației actuale și pașii următori pentru a-ți atinge obiectivele cu succes.  

În fiecare lună îți suntem alături în procesul de salarizare pentru a te asigura că angajații tăi primesc salariul la timp și implicit sunt fericiți. 

Te ajutăm cu pontajele lunare, calculul salariului, calculul reținerilor și propririlor salariale, concedii, prime, verificarea erorilor de procesare, suport legistlativ, întocmire adeverințe și multe altele…

 

Scăpă de dificultatea administrării proceselor privind resursele umane și colaborează cu un partener extern cu experiență! 

Te ajutăm să gestionezi o serie de procese privind resursele umane, consultanță privind Codul Muncii, audit, aspecte ce țin de contractul de muncă, performanța angajaților până la întocmirea adeverințelor, șomaj și multe altele…

Dorești să obții fonduri europene și nu știi care sunt pașii necesari pentru acest demers sau te-ai împotmolit în realizarea proiectului și nu știi dacă reușești de unul singur să îl termini?

Îți oferim consultanță în fonduri europene pentru afacerea ta existentă și te ghidăm pas cu pas către a elabora o strategie avansată și convingătoare pentru noile tale idei pe care vrei să le pui în practică.